Selby lanserer nye løsninger mot netthandel

Illustration of woman online shopping.
Webshop News Order Processing

September 15th, 2022

Selby satser mot ny kundegruppe. Vi ser at nettbutikker har for mange manuelle prosesser rundt betaling og dataoverførsel

Selby har nå lansert en integrasjonsmodul som sikrer overførsel av betalingsdata fra din nettbutikk til regnskapssystem. Med det sikrer vi automatiserte prosesser for våre kunder og de får igjen bedre kontroll i sine systemer. Selby har idag en rekke ferdige integrasjoner og utvider her fortløpende. Våre integrasjoner har en rekke grunnleggende funksjoner, men om du har behov utenfor dette har vi stor fleksibilitet til å tilpasse oppsettet på hver integrasjon.

Vi er opptatt av automatiske prosesser, slik at våre kunder kan benytte tiden på strategi for vekt og kjerneoppgaver. Dette sikrer at du kan både spare tid og penger. Til slutt er det viktigste for deg om en slik investering sparer deg mer tid i alt, enn du bruker på å få skreddersydd ekstra funksjoner til integrasjonen. Vår integrasjon understøtter allerede en rekke systemer (se hele listen her), slik at du kan begynne å spare både tid og penger med én gang. Hvis ikke dine systemer er på listen, kan du likevel alltid kontakte oss på post@selby.no for å høre hvordan vi kan sette sammen en løsning til akkurat deg.

Det er lagt ned stor innsats på onboardingsprosessen. Du kan selv onboarde deg selv i plattformen og være klar for synkronisering og dataoverføring. I tillegg kan du selv teste flyt og simulere overføringer før du aktiverer tjenesten. I plattformen kan du også rette opp feil hvis en overføring skulle mangle informasjon, slik at du kan kjøre den igjen umiddelbart. Dette sikrer en kontroll for deg som kunde. I tillegg kan det settes opp varsling slik at du kan sikre at du henter inn all nødvendig informasjon i din check-out.

For mer informasjon besøk våre nye nettsider eller book en demo her.

SMART PARTNER SOLUTIONS
© 2023 — Selby AS — 983 950 418